Thursday, May 6, 2010

::Acara makan-makan::

Semalam saya dan officemate semua makan di
*
*
*
*
*
*
*
Tingkat 2, Mid Valley. (atas Madam Kwan)
Seperti biasa, memang kerja saya yang cari tempat, menu dan sebagainya.

Saya inginkan privacy. Dan ini adalah bilik yang boleh memuatkan 14 orang. (Bilik: Sukhothai)

Starter. memang sedap dan masih panas.
Heavenly Thai Appetizer Platter.

Talay Nam Sai (Clear Tomyam) - Sedap dan pedas sangat. (Berasap telinga)

Tauhu Thod

Phak Bung Phad Kapi (Dalam BM: Kangkung Goreng Belacan)

Kana Pla Kem (Kailan Goreng Ikan Masin)

Geang Keaw Wan Gai (Green Curry)

Goong Phad Sator (Sambal Petai Udang)

Yam Mamoung (Kerabu Mangga)

Pla Thod Rad Prik (Ikan Garupa)

Pencuci Mulut.



Dan seterusnya. Ada kek untuk...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kawan saya. Doktor saya. Penasihat saya.

KEVIN LIM.

Happy Birthday, friend.


Notakaki: Nak tempah, call 03-2938 3187

Yang best, ada Peter Pan. (pergi sana dan cari OK)

No comments:

::Acara makan-makan::

Thursday, May 6, 2010

Semalam saya dan officemate semua makan di
*
*
*
*
*
*
*
Tingkat 2, Mid Valley. (atas Madam Kwan)
Seperti biasa, memang kerja saya yang cari tempat, menu dan sebagainya.

Saya inginkan privacy. Dan ini adalah bilik yang boleh memuatkan 14 orang. (Bilik: Sukhothai)

Starter. memang sedap dan masih panas.
Heavenly Thai Appetizer Platter.

Talay Nam Sai (Clear Tomyam) - Sedap dan pedas sangat. (Berasap telinga)

Tauhu Thod

Phak Bung Phad Kapi (Dalam BM: Kangkung Goreng Belacan)

Kana Pla Kem (Kailan Goreng Ikan Masin)

Geang Keaw Wan Gai (Green Curry)

Goong Phad Sator (Sambal Petai Udang)

Yam Mamoung (Kerabu Mangga)

Pla Thod Rad Prik (Ikan Garupa)

Pencuci Mulut.



Dan seterusnya. Ada kek untuk...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kawan saya. Doktor saya. Penasihat saya.

KEVIN LIM.

Happy Birthday, friend.


Notakaki: Nak tempah, call 03-2938 3187

Yang best, ada Peter Pan. (pergi sana dan cari OK)

0 comments:

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.