Thursday, March 28, 2013

|First Entri di bulan March|

Agak lama tak buat entri kat blog ni.

Actually mmg ada byk nak story.

Later lah ek.

Tak pun malam karang saya buat satu entri.

Buat tatapan semua (ada ke yang baca blog ah kak ni)

In Sya Allah.

Friday, March 15, 2013

|Iklan jap|


Saya adalah Tupperware consultant ;-p

Nak beli, nak jadi ahli?
Boleh hubungi saya
0172066286

http://tupperwarewithlove.blogspot.com

Tuesday, March 12, 2013

|Me & My Other Half|

video

Friday, March 1, 2013

|Bercuti di Port Dickson, 2013 Part 2|

 Pepagi si Harris dah bangun.
Kekonon nak mandi pool.

En. Z ajak ke pantai.
Berjogging.
Memang best.

Sihat dan kurus. ;-p


 Ada pulak buaian kat sini.
Apa-apa hal, posing dulu.

 Lepas tu baru sarapan.

Lepas sarapan,
abah ajak pergi jet ski.
Rasanya Icham, Hakim, Effa dan abah je yang pergi.
Kitorang tak.
Jadi "jaga" kat pool.

 Petang tu, mak ajak ke pantai.
So, me drive lah ke pantai.

First time bebudak ni main pasir.


 Yang paling demanding.
Nampak pulak pelampung.
Terus merengek nak pelampung.

Tapi lepas dapat pelampung, terus sambung main pasir.

Yang beria main air laut, si abang.
Macam-macam aksi "baywatch".
Dari sini sampai ke sana mandinya.

En.Z jadi Life Guard.

Ingat kan bebudak ni first time main pasir.

*
*
*
*
*
*
*
*

 Apa-apa hal pun.
I LOVE U.
Hehehehe.


Part 3 (Akhir) akan menyusul.

|First Entri di bulan March|

Thursday, March 28, 2013

Agak lama tak buat entri kat blog ni.

Actually mmg ada byk nak story.

Later lah ek.

Tak pun malam karang saya buat satu entri.

Buat tatapan semua (ada ke yang baca blog ah kak ni)

In Sya Allah.

|Iklan jap|

Friday, March 15, 2013


Saya adalah Tupperware consultant ;-p

Nak beli, nak jadi ahli?
Boleh hubungi saya
0172066286

http://tupperwarewithlove.blogspot.com

|Me & My Other Half|

Tuesday, March 12, 2013

video

|Bercuti di Port Dickson, 2013 Part 2|

Friday, March 1, 2013

 Pepagi si Harris dah bangun.
Kekonon nak mandi pool.

En. Z ajak ke pantai.
Berjogging.
Memang best.

Sihat dan kurus. ;-p


 Ada pulak buaian kat sini.
Apa-apa hal, posing dulu.

 Lepas tu baru sarapan.

Lepas sarapan,
abah ajak pergi jet ski.
Rasanya Icham, Hakim, Effa dan abah je yang pergi.
Kitorang tak.
Jadi "jaga" kat pool.

 Petang tu, mak ajak ke pantai.
So, me drive lah ke pantai.

First time bebudak ni main pasir.


 Yang paling demanding.
Nampak pulak pelampung.
Terus merengek nak pelampung.

Tapi lepas dapat pelampung, terus sambung main pasir.

Yang beria main air laut, si abang.
Macam-macam aksi "baywatch".
Dari sini sampai ke sana mandinya.

En.Z jadi Life Guard.

Ingat kan bebudak ni first time main pasir.

*
*
*
*
*
*
*
*

 Apa-apa hal pun.
I LOVE U.
Hehehehe.


Part 3 (Akhir) akan menyusul.
 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.