Monday, June 4, 2012

|Menjejaki Teratak Zaaba|

 Hari minggu bersama keluarga.
Bukan setakat dengan famili sendiri.

Pergi dengan Abah, Mak, Ayien satu famili, Effa dan Bibik.

Pergi lunch kat sini.

*
*
*
*
*
*

 Restoran Kampung Warisan Kuala Pilah

Memula memang sesaja ke sini.
Lepas tu baru teringat yang keesokan harinya Hari Ibu.
Huhuhuhu.
Apa lagi, para ibu-ibu minta lah makan macam-macam.

 Anak buah saya.
Syawal.

 Harris dan Acu.
Bergaya dengan topi yang dibeli oleh Acu kat Korea.
Kekonon macam artis K-Pop ler tu.

 Sweet couple of the year.
;-p

 Ni kekonon pun nak sweet-sweet gitu.
Hahahaha.

 Sebahagian makanan yang di order.
Senak perut gak.
Last makan pencuci mulut.
Pancake pisang.
Sedap gak.


Lepas tu, berjalan pulak ke sini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



 Disebabkan kat dalam teratak ni tak boleh tangkap gamabr.
Posing je lah kat luar.

 Budak ni memang susah nak tangkap gambar.

 Wajah ibu kesayangan hamba.

 Makin dilarang, makin ligat main kat tangga.

 Duk bawah rumah ni memang best.
Berangin je.
Mr Z siap cakap boleh tidur lagi kat sini.

Dah takde kerja lain.
Main kucing je lah.

1 comment:

~~zana@pb~~ said...

Seronok dpt dgn famili begini. Kak zana belum pernah pergi Teratak tu, takde peluang langsong nak jalan.

|Menjejaki Teratak Zaaba|

Monday, June 4, 2012

 Hari minggu bersama keluarga.
Bukan setakat dengan famili sendiri.

Pergi dengan Abah, Mak, Ayien satu famili, Effa dan Bibik.

Pergi lunch kat sini.

*
*
*
*
*
*

 Restoran Kampung Warisan Kuala Pilah

Memula memang sesaja ke sini.
Lepas tu baru teringat yang keesokan harinya Hari Ibu.
Huhuhuhu.
Apa lagi, para ibu-ibu minta lah makan macam-macam.

 Anak buah saya.
Syawal.

 Harris dan Acu.
Bergaya dengan topi yang dibeli oleh Acu kat Korea.
Kekonon macam artis K-Pop ler tu.

 Sweet couple of the year.
;-p

 Ni kekonon pun nak sweet-sweet gitu.
Hahahaha.

 Sebahagian makanan yang di order.
Senak perut gak.
Last makan pencuci mulut.
Pancake pisang.
Sedap gak.


Lepas tu, berjalan pulak ke sini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



 Disebabkan kat dalam teratak ni tak boleh tangkap gamabr.
Posing je lah kat luar.

 Budak ni memang susah nak tangkap gambar.

 Wajah ibu kesayangan hamba.

 Makin dilarang, makin ligat main kat tangga.

 Duk bawah rumah ni memang best.
Berangin je.
Mr Z siap cakap boleh tidur lagi kat sini.

Dah takde kerja lain.
Main kucing je lah.

1 comments:

~~zana@pb~~ said...

Seronok dpt dgn famili begini. Kak zana belum pernah pergi Teratak tu, takde peluang langsong nak jalan.

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.