Wednesday, July 18, 2012

|Patutnya masuk Entri Jan, khas untuk Khaleef|

 Birthday Khaleef ni bulan Jan aritu.
July baru nak upload.
Sorry lah Mala a.k.a Mummy Khaleef

 Seronok tengok rezeki budak-budak bila as a parents kita berusaha untuk menjadi dan mendapatkan yang terbaik untuk mereka.

 With my cousins and sisters yang sewel.
Ni baru sebahagian ye.
Yang merah tu memang tak pernah nak pakai baju ikut konsep.
Ajaran sesat. hahaha

 Kek birthday Khaleef

 Hasil candy buffet dari cousin saya Nonoi

 Tiup kek fuuhhh!!

 With birthday boy.

 Anakku yang cuba nak tunjuk "peace" tiga jari

 Harris nak geng dengan yang besar je.

My family.

Love you.

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Apasal entry kau berdouble long?

Nidza said...

ntah.takp lah.
cerita anak ko pun berdouble gak. rezeki nak kuar berdouble kat blog aku.

|Patutnya masuk Entri Jan, khas untuk Khaleef|

Wednesday, July 18, 2012

 Birthday Khaleef ni bulan Jan aritu.
July baru nak upload.
Sorry lah Mala a.k.a Mummy Khaleef

 Seronok tengok rezeki budak-budak bila as a parents kita berusaha untuk menjadi dan mendapatkan yang terbaik untuk mereka.

 With my cousins and sisters yang sewel.
Ni baru sebahagian ye.
Yang merah tu memang tak pernah nak pakai baju ikut konsep.
Ajaran sesat. hahaha

 Kek birthday Khaleef

 Hasil candy buffet dari cousin saya Nonoi

 Tiup kek fuuhhh!!

 With birthday boy.

 Anakku yang cuba nak tunjuk "peace" tiga jari

 Harris nak geng dengan yang besar je.

My family.

Love you.

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Apasal entry kau berdouble long?

Nidza said...

ntah.takp lah.
cerita anak ko pun berdouble gak. rezeki nak kuar berdouble kat blog aku.

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.