Monday, November 26, 2012

|Bercuti lagi|

Mr Z bagi SMS

"Syg, abg book hotel tau"

Saya pun reply

"Ok. :-). Love u"

Sampai rumah, dia cakap yang dia ikut member book bilik. 
Ceh...ingatkan dengan ingatan tulus ikhlas. Hahaha

Sampai hari tu.
Kitorang pun bersiap-siap.

Dan silap besar kitorang bagitau awal-awal kat si Harris.
Sepanjang jalan ke sana yang ambil masa 1 jam.
Mulut dia pot pet pot pet
tanya dah sampai ke belum.

Sampai je lepak jap kat dataran dia (dataran kot sebab ada tempat makan, tempat bersantai dan bersidai. hahahah) tunggu member Mr Z.

Dah si kecik buat hal. merajuk.



 Biler suh ambil gambar, DRAMA.Nangis.
Nangis dia ada sebab.

SEBABNYA nak kan kites (English lagi)
Tak padan dengan kecik.


 Ini layang-layang Hadief.
Nak kitorang tolong ajarkan.
Sorry!!
Dah dia halau awal-awal.
"Ni adik nyer. No"

Ni pulak si Harris punya.
Ayah je yang boleh pegang. Umi tak leh sebab Umi perempuan.


Nak ke hotel pun berdrama lagi.
Budak-budak tak nak.
Haiiisshh.

Sampai kat reception area pun kena "Q" panjang.
Nasib baik member Mr Z dah "Q" dulu.


Dah tak reti nak sabar.
 

Mandi jakuzzi.
Seronok. 
Dengan ayahnya pun berseronok.
;-p
Umi malu.
Hahahaha.

Turun pulak ke theme park nya.
Tapi sekejap je.

Sambung balik ke bilik air.

Malam tu dinner tak berapa best sangat.
Sebab ramai sangat.
Member Mr. Z siap pergi makan kat luar.

Kitorang malas.
Order je.

Bukan main seronok si Hadief main pasir.


Memula si Harris yang mengajak ke pantai.
Tapi dia tak suka pasir masuk Crocs dia.

Dah menangis.

Balik dari dinner.
Lepak tengok tv.
Tunggu makanan.

Makan. Tidur.

 Besoknya, Harris dan Hadief sambung mandi kat bath tub.
Siap letak sabun.

Lepas mandi. Siap-siap.
Check out dan balik.

On the way balik terjumpa rumah Rashid Sidek.
Bukan Rashid Sibir tau.
;-p

OKlah. Stay kat sini.
Babai....

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Long, berapa satu malam kat situ Long? Mahal tak? Best tak?

Nidza said...

Satu malam dalam RM200.00 (ko tgk Groupon's offer)

Best utk taman tema. Yelah bebudak kan suka main air.

Makan/minum macam style majlis org kawin. Bukan dalam restaurant tau.

|Bercuti lagi|

Monday, November 26, 2012

Mr Z bagi SMS

"Syg, abg book hotel tau"

Saya pun reply

"Ok. :-). Love u"

Sampai rumah, dia cakap yang dia ikut member book bilik. 
Ceh...ingatkan dengan ingatan tulus ikhlas. Hahaha

Sampai hari tu.
Kitorang pun bersiap-siap.

Dan silap besar kitorang bagitau awal-awal kat si Harris.
Sepanjang jalan ke sana yang ambil masa 1 jam.
Mulut dia pot pet pot pet
tanya dah sampai ke belum.

Sampai je lepak jap kat dataran dia (dataran kot sebab ada tempat makan, tempat bersantai dan bersidai. hahahah) tunggu member Mr Z.

Dah si kecik buat hal. merajuk.



 Biler suh ambil gambar, DRAMA.Nangis.
Nangis dia ada sebab.

SEBABNYA nak kan kites (English lagi)
Tak padan dengan kecik.


 Ini layang-layang Hadief.
Nak kitorang tolong ajarkan.
Sorry!!
Dah dia halau awal-awal.
"Ni adik nyer. No"

Ni pulak si Harris punya.
Ayah je yang boleh pegang. Umi tak leh sebab Umi perempuan.


Nak ke hotel pun berdrama lagi.
Budak-budak tak nak.
Haiiisshh.

Sampai kat reception area pun kena "Q" panjang.
Nasib baik member Mr Z dah "Q" dulu.


Dah tak reti nak sabar.
 

Mandi jakuzzi.
Seronok. 
Dengan ayahnya pun berseronok.
;-p
Umi malu.
Hahahaha.

Turun pulak ke theme park nya.
Tapi sekejap je.

Sambung balik ke bilik air.

Malam tu dinner tak berapa best sangat.
Sebab ramai sangat.
Member Mr. Z siap pergi makan kat luar.

Kitorang malas.
Order je.

Bukan main seronok si Hadief main pasir.


Memula si Harris yang mengajak ke pantai.
Tapi dia tak suka pasir masuk Crocs dia.

Dah menangis.

Balik dari dinner.
Lepak tengok tv.
Tunggu makanan.

Makan. Tidur.

 Besoknya, Harris dan Hadief sambung mandi kat bath tub.
Siap letak sabun.

Lepas mandi. Siap-siap.
Check out dan balik.

On the way balik terjumpa rumah Rashid Sidek.
Bukan Rashid Sibir tau.
;-p

OKlah. Stay kat sini.
Babai....

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Long, berapa satu malam kat situ Long? Mahal tak? Best tak?

Nidza said...

Satu malam dalam RM200.00 (ko tgk Groupon's offer)

Best utk taman tema. Yelah bebudak kan suka main air.

Makan/minum macam style majlis org kawin. Bukan dalam restaurant tau.

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.