Tuesday, June 25, 2013

|Are u ready?|

Ceh..
tajuk macam nak announce pregnant je...or get bonus letter...or else

ni sebenarnya nak ingatkan diri ini yang tak reti-reti bukak buku...
sumanyer suka last minutes...

1 paper dah lepas which is BEL "Report Writing". Alhamdulillah lepas dah....
Sumanyer pun last minutes. Nasib baik presentation dan report lecturer terima....

Minggu ni nak siapkan assignment mana yang patut disiapkan....
STRESS giler...

Nak ready baca buku lagi nak jawab soalan exam...
Tengok kekawan yang pandai-pandai belaka ni buatkan hati seriau satu macam....

Ye lah dah ke 3 series... Otak ni kena servis baguih punya...besi karat kan....hahahahah
Time tido dah set alarm bangun awal pun tak sedar-sedar diri.... Tido mati....
Kalo terus tido kan yassin bacaannya....

MALAS sangat....
nak tulis blog pun malas....


Please wake up lah Nida...buat terbaek!!
Doa dan usaha...in sya ALLAH boleh (so klise.....)

1 comment:

MAMASUE said...

dah 3 series ni mmg...mamasue pun mmg stress klu masuk bab nk kene siapkan kerja kt umah...

|Are u ready?|

Tuesday, June 25, 2013

Ceh..
tajuk macam nak announce pregnant je...or get bonus letter...or else

ni sebenarnya nak ingatkan diri ini yang tak reti-reti bukak buku...
sumanyer suka last minutes...

1 paper dah lepas which is BEL "Report Writing". Alhamdulillah lepas dah....
Sumanyer pun last minutes. Nasib baik presentation dan report lecturer terima....

Minggu ni nak siapkan assignment mana yang patut disiapkan....
STRESS giler...

Nak ready baca buku lagi nak jawab soalan exam...
Tengok kekawan yang pandai-pandai belaka ni buatkan hati seriau satu macam....

Ye lah dah ke 3 series... Otak ni kena servis baguih punya...besi karat kan....hahahahah
Time tido dah set alarm bangun awal pun tak sedar-sedar diri.... Tido mati....
Kalo terus tido kan yassin bacaannya....

MALAS sangat....
nak tulis blog pun malas....


Please wake up lah Nida...buat terbaek!!
Doa dan usaha...in sya ALLAH boleh (so klise.....)

1 comments:

MAMASUE said...

dah 3 series ni mmg...mamasue pun mmg stress klu masuk bab nk kene siapkan kerja kt umah...

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.