Thursday, February 11, 2010

::Kau yang ku nanti::

Gedik santai tajuk blog saya. ;)

Dah seminggu berpisah dengan my other half.
Hari ni dia balik. Yahuu.
jadi, malam ni, selain membuka booth kat DK.
Kami seperti biasa akan bercinta.
Tak perlu tunggu Hari Kekasih.
Sebabnya kami memang kekasih.

Mr. Z pun memang tak suka dan tak akan menyambutnya.
Katanya, cara kafir.
Dan, masa tu bunga, coklat dan sebagainya mahal.

Saya ok je.
Walaupun dalam hati cakap "Ala..."
Eeep!! Nak jadi isteri solehah tak?
Hah! kena dengar cakap suami.

Jadi. Pada suamiku.
Pandu dengan hati-hati.
Ingat mereka yang tersayang.
(Saya, Harris, Hadief, Mak, Mak mertua, Abah, Bapa Mertua, Akak,Namad, Miqdad, Nawan, Eisya......)

Notakaki: Tanpa segan silu. Abang.
I love you.
(takpe.dah kahwin boleh bagi kenyataan terbuka)

3 comments:

sI tEDI said...

bahagia selamanya :)

Hezesuze said...

wah cik abg nk balik rupenye...huhu
mesti sonok kan...have fun

Zampeada said...

encik onjoi... hehehe...

::Kau yang ku nanti::

Thursday, February 11, 2010

Gedik santai tajuk blog saya. ;)

Dah seminggu berpisah dengan my other half.
Hari ni dia balik. Yahuu.
jadi, malam ni, selain membuka booth kat DK.
Kami seperti biasa akan bercinta.
Tak perlu tunggu Hari Kekasih.
Sebabnya kami memang kekasih.

Mr. Z pun memang tak suka dan tak akan menyambutnya.
Katanya, cara kafir.
Dan, masa tu bunga, coklat dan sebagainya mahal.

Saya ok je.
Walaupun dalam hati cakap "Ala..."
Eeep!! Nak jadi isteri solehah tak?
Hah! kena dengar cakap suami.

Jadi. Pada suamiku.
Pandu dengan hati-hati.
Ingat mereka yang tersayang.
(Saya, Harris, Hadief, Mak, Mak mertua, Abah, Bapa Mertua, Akak,Namad, Miqdad, Nawan, Eisya......)

Notakaki: Tanpa segan silu. Abang.
I love you.
(takpe.dah kahwin boleh bagi kenyataan terbuka)

3 comments:

sI tEDI said...

bahagia selamanya :)

Hezesuze said...

wah cik abg nk balik rupenye...huhu
mesti sonok kan...have fun

Zampeada said...

encik onjoi... hehehe...

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.