Monday, June 14, 2010

::Lelaki Merah, Wanita Pink::

saja menghabiskan masa dengan keluarga
lepas berjalan-jalan
di Carefour, BTHO

lepas tu makan
kat situ, ada KFC, Chicken Rice Shop, Pak Hailam, kedai sushi, food court, tapi semuanya penuh
jadi kami lepak di station kopitiam

makanan dia biasa je
tapi disebabkan dah lapar
bedal je.


umi dengan budak hensem, hadief

ayah dengan budak hensem, Harris




inilah lelaki-lelaki yang bertakhta dihati ini
ceh!
tapi betul ar...

Mr Z

Ultraman Gaia a.k.a Harris (tapi pakai baju Chicken Little)
ibarat dalm hati ada taman.hahahaha

Hadief


Notakaki: seronok betul.

4 comments:

Zampeada said...

eee geramnya tengok pipi hadief... rasa cam nak cubit2 je lah pipi anak korang ni... hehehe...

Nidza said...

tu pun dia dah lost weight..

JuLia d BuBbLes said...

go MU go!! *takde kaitan*

wehhhh mane pegi rambut harris???

Nidza said...

kan ada tu...potong rambut...nenek suh...

::Lelaki Merah, Wanita Pink::

Monday, June 14, 2010

saja menghabiskan masa dengan keluarga
lepas berjalan-jalan
di Carefour, BTHO

lepas tu makan
kat situ, ada KFC, Chicken Rice Shop, Pak Hailam, kedai sushi, food court, tapi semuanya penuh
jadi kami lepak di station kopitiam

makanan dia biasa je
tapi disebabkan dah lapar
bedal je.


umi dengan budak hensem, hadief

ayah dengan budak hensem, Harris




inilah lelaki-lelaki yang bertakhta dihati ini
ceh!
tapi betul ar...

Mr Z

Ultraman Gaia a.k.a Harris (tapi pakai baju Chicken Little)
ibarat dalm hati ada taman.hahahaha

Hadief


Notakaki: seronok betul.

4 comments:

Zampeada said...

eee geramnya tengok pipi hadief... rasa cam nak cubit2 je lah pipi anak korang ni... hehehe...

Nidza said...

tu pun dia dah lost weight..

JuLia d BuBbLes said...

go MU go!! *takde kaitan*

wehhhh mane pegi rambut harris???

Nidza said...

kan ada tu...potong rambut...nenek suh...

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.