Monday, November 9, 2009

::WTF::



Tadi, masa dinner (makan roti sapu kaya jer), Mr. Suami ada citer kelakar (bagi dialah...ooo..ok..bg saya jugak...kang dia merajuk layan gelak sorang)

Kwn dia, (kalo sy kenal, maknanya kwn saya sekali ker?) beli keta dan perlu ke JPJ amik no plat (bkn no ekor yer) ari ni jugak.

Mr Suami ckp, "dia pegi ari ni dpt lah no plat start WTE"

Saya ckp "So.."

Mr Suami jwb lagi (sbb bini dia agak blur) "Kalo dia pg besok, dia dpt plat WTF"

Saya ckp lg "So...."

Mr Suami pun jwb dgn slamba "Kalo x, suma org tgk keta tu org akan ckp WHAT THE F..K" sambil gelak besar.

Saya pun join skali...Huhuhu (termasuk Harris yg tak tau maknanya)

6 comments:

nyyzza said...

huhuhu...WTF..wat the f***. kalau WTH..heheheh..wat the H*LL..

Nidza said...

nyyzza...tu lah...mcm2 hal...mula2 blur...pastu baru dpt tangkap...haru...

laicibuah said...

hehehe :p.. ooo smlm tu gelak x ikhlas la ye?.. hehehe :P

Nidza said...

ikhlas la...betul...xcaya sudah...huhuhu

leadleedeea said...

WTF 96...cantik tak no tu? nak letak kat kereta sorong...hehehehee~!!!

Nidza said...

keta sorong?? mesti gempak...

::WTF::

Monday, November 9, 2009



Tadi, masa dinner (makan roti sapu kaya jer), Mr. Suami ada citer kelakar (bagi dialah...ooo..ok..bg saya jugak...kang dia merajuk layan gelak sorang)

Kwn dia, (kalo sy kenal, maknanya kwn saya sekali ker?) beli keta dan perlu ke JPJ amik no plat (bkn no ekor yer) ari ni jugak.

Mr Suami ckp, "dia pegi ari ni dpt lah no plat start WTE"

Saya ckp "So.."

Mr Suami jwb lagi (sbb bini dia agak blur) "Kalo dia pg besok, dia dpt plat WTF"

Saya ckp lg "So...."

Mr Suami pun jwb dgn slamba "Kalo x, suma org tgk keta tu org akan ckp WHAT THE F..K" sambil gelak besar.

Saya pun join skali...Huhuhu (termasuk Harris yg tak tau maknanya)

6 comments:

nyyzza said...

huhuhu...WTF..wat the f***. kalau WTH..heheheh..wat the H*LL..

Nidza said...

nyyzza...tu lah...mcm2 hal...mula2 blur...pastu baru dpt tangkap...haru...

laicibuah said...

hehehe :p.. ooo smlm tu gelak x ikhlas la ye?.. hehehe :P

Nidza said...

ikhlas la...betul...xcaya sudah...huhuhu

leadleedeea said...

WTF 96...cantik tak no tu? nak letak kat kereta sorong...hehehehee~!!!

Nidza said...

keta sorong?? mesti gempak...

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.