Wednesday, December 30, 2009

::Birthday & Farewell::

Yang ni event utk Gala Lunch a.k.a
Prof Toh's Birthday

She is Dean for Dentistry



I love this cake (green tea cake, Tmn Desa bakery)



Us.. in Chancellery
Sumanya pompuan...Sebenarnya ada lelaki
tapi sumanya cuti..



Menu (home made dishes)



Ada macaroni (from me)
Chicken green curry (K.Anum)
Sambal Udang (Mariam)
Sayur campur & Ayam goreng (Amy)
Vaadi (Mrs Jeya)
etc...(by others)

**********************************************************************************

A week before, saya kena arrange farewell party for my bog boss in Chancellery

Place: Jem's Restaurant, Jalan Gasing, PJ
Nothern India Concept & Menu



Susah nak cari hadiah.
Alih-alih dpt kat Royal Selangor
Ada discount 10%
Sesapa nak beli something from Royal Selangor Pewter (Kalo pegi sana selalunya tak dpt discount, saya kenal orang dlm)
Please let me know ya...



Tgh sengih dpt minum mango lassi.Sedap






Haa..
Ni ialah keseluruhan Chancellery tapi ada lah 4-6 orang dari Dept lain yg join sekaki.
Korang kira berapa orang pastu tolak 6 orang...
Tu jumlah staf Chancellery
Hahahaha

3 comments:

isin_0108 said...

happy ja....best kan

sI tEDI said...

dekat kad gambo 1st tu tulis prof apa yek..

macam tohi

Nidza said...

isin,

ni time happy..time serabut lain pulak gmbor nya

si tedi,

Prof Toh!...huhuhu

::Birthday & Farewell::

Wednesday, December 30, 2009

Yang ni event utk Gala Lunch a.k.a
Prof Toh's Birthday

She is Dean for Dentistry



I love this cake (green tea cake, Tmn Desa bakery)



Us.. in Chancellery
Sumanya pompuan...Sebenarnya ada lelaki
tapi sumanya cuti..



Menu (home made dishes)



Ada macaroni (from me)
Chicken green curry (K.Anum)
Sambal Udang (Mariam)
Sayur campur & Ayam goreng (Amy)
Vaadi (Mrs Jeya)
etc...(by others)

**********************************************************************************

A week before, saya kena arrange farewell party for my bog boss in Chancellery

Place: Jem's Restaurant, Jalan Gasing, PJ
Nothern India Concept & Menu



Susah nak cari hadiah.
Alih-alih dpt kat Royal Selangor
Ada discount 10%
Sesapa nak beli something from Royal Selangor Pewter (Kalo pegi sana selalunya tak dpt discount, saya kenal orang dlm)
Please let me know ya...



Tgh sengih dpt minum mango lassi.Sedap






Haa..
Ni ialah keseluruhan Chancellery tapi ada lah 4-6 orang dari Dept lain yg join sekaki.
Korang kira berapa orang pastu tolak 6 orang...
Tu jumlah staf Chancellery
Hahahaha

3 comments:

isin_0108 said...

happy ja....best kan

sI tEDI said...

dekat kad gambo 1st tu tulis prof apa yek..

macam tohi

Nidza said...

isin,

ni time happy..time serabut lain pulak gmbor nya

si tedi,

Prof Toh!...huhuhu

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.