Saturday, December 12, 2009

::Saya perlukan...::




VACATION......

Dah seharian mencari tempat nak bercuti tapi suma full.
Dah call Impiana Cherating, Equatorial Cameron, Pangkor Island Beach Resort suma bilik xder kosong.
Hati kecewa.
Ada suggestion tak?

Cuti dah apply tapi tempat tak jumpa lagi.
Byk2 cuti knpa Mr Suami dpt cuti masa cuti sekolah.
Sbb dia CIKGU...

4 comments:

Norjulia said...

penangggggggggggggg~


hahahahahhaa

Nidza said...

penang x masuk list...huhuhuh

nURmALa mAZLan said...

long, aku ada bg voucher impiana cherating tu x?? kalau ko nak aku ada lagi

Nidza said...

aku nak pakai voucher tu lah suma hotel tu dah full...

::Saya perlukan...::

Saturday, December 12, 2009




VACATION......

Dah seharian mencari tempat nak bercuti tapi suma full.
Dah call Impiana Cherating, Equatorial Cameron, Pangkor Island Beach Resort suma bilik xder kosong.
Hati kecewa.
Ada suggestion tak?

Cuti dah apply tapi tempat tak jumpa lagi.
Byk2 cuti knpa Mr Suami dpt cuti masa cuti sekolah.
Sbb dia CIKGU...

4 comments:

Norjulia said...

penangggggggggggggg~


hahahahahhaa

Nidza said...

penang x masuk list...huhuhuh

nURmALa mAZLan said...

long, aku ada bg voucher impiana cherating tu x?? kalau ko nak aku ada lagi

Nidza said...

aku nak pakai voucher tu lah suma hotel tu dah full...

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.