Saturday, April 3, 2010

::Riang Ria di Fun Fair, Balakong::

Nak spend masa dengan anak-anak.
Fun fair pun boleh.


Si abang seronok betul dapat naik Motor.
Jangan jadi Mat Rempit sudah.

Hadief agak bengang. Huhuhu.
Sorry dear.
You still a baby.
Tengok lampu je ok.

Tapi dia dapat juga naik train. Whoot! Whoot!



Lepas tu, we had supper kat McD.

Requested by Harris.

4 comments:

JuLia d BuBbLes said...

ni bukan gambar dh penah buat entry blog jugak ke?

awat repeat balik -___-"

Zampeada said...

comel... rasa cam nak jadi budak2 balik... tak nak jadik budak lah... nak jadik baby terus... ha-ha.

Nidza said...

julia d'bubbles: suka ati aku ler...huhuhuh ;p

zampeada: hah?

Zampeada said...

lawak jelah. slonot jadik budak2 ni kan. tak payah pk byk... ha-ha... mimpi di siang hari je aku ni.

::Riang Ria di Fun Fair, Balakong::

Saturday, April 3, 2010

Nak spend masa dengan anak-anak.
Fun fair pun boleh.


Si abang seronok betul dapat naik Motor.
Jangan jadi Mat Rempit sudah.

Hadief agak bengang. Huhuhu.
Sorry dear.
You still a baby.
Tengok lampu je ok.

Tapi dia dapat juga naik train. Whoot! Whoot!



Lepas tu, we had supper kat McD.

Requested by Harris.

4 comments:

JuLia d BuBbLes said...

ni bukan gambar dh penah buat entry blog jugak ke?

awat repeat balik -___-"

Zampeada said...

comel... rasa cam nak jadi budak2 balik... tak nak jadik budak lah... nak jadik baby terus... ha-ha.

Nidza said...

julia d'bubbles: suka ati aku ler...huhuhuh ;p

zampeada: hah?

Zampeada said...

lawak jelah. slonot jadik budak2 ni kan. tak payah pk byk... ha-ha... mimpi di siang hari je aku ni.

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.