Thursday, April 22, 2010

::Sejuk dan lawatan::


Masyallah..

Sejuknya kat dalam office ni.
Dah seminggu aircond kat sini luar biasa.

Dah pakai segala mak nenek baju tebal.
Pun tak boleh mengalahkan kesejukkan yang menyerang.

Pergi ke toilet tak usah lah nak cakap.
Berulang alik setiap 30 minit.
Nasib baik dekat.

Lepas tu Cik Ma, (selesema), Mak Tuk (batuk) pun melawat.
Tak kurang juga dijenggah Tuk Sin (bersin)
Minta-minta Pak Mam (demam) tak jadi datang menyinggah.


Notakaki: Dah lah sejuk sebab aircond. Kat luar sekarang ni kilat guruh dah datang.
Harus balik CEPAT!!

2 comments:

daisy said...

aku pun selalu gak pegi toilet time sejuk2(dok bawah hand dryer)panaskan badan.Kalau office mate nampak mesti diorang ingat aku dah buang tebiat.hu..hu..

Nidza said...

hahahah...chomel je.
tp kat office ni xder hand dryer...huhuhuh

::Sejuk dan lawatan::

Thursday, April 22, 2010


Masyallah..

Sejuknya kat dalam office ni.
Dah seminggu aircond kat sini luar biasa.

Dah pakai segala mak nenek baju tebal.
Pun tak boleh mengalahkan kesejukkan yang menyerang.

Pergi ke toilet tak usah lah nak cakap.
Berulang alik setiap 30 minit.
Nasib baik dekat.

Lepas tu Cik Ma, (selesema), Mak Tuk (batuk) pun melawat.
Tak kurang juga dijenggah Tuk Sin (bersin)
Minta-minta Pak Mam (demam) tak jadi datang menyinggah.


Notakaki: Dah lah sejuk sebab aircond. Kat luar sekarang ni kilat guruh dah datang.
Harus balik CEPAT!!

2 comments:

daisy said...

aku pun selalu gak pegi toilet time sejuk2(dok bawah hand dryer)panaskan badan.Kalau office mate nampak mesti diorang ingat aku dah buang tebiat.hu..hu..

Nidza said...

hahahah...chomel je.
tp kat office ni xder hand dryer...huhuhuh

 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.