Thursday, April 8, 2010

::Saya nak pergi sini lagi::


Naik kenderaan awam ini lagi.


Bawa Harris ke sini lagi.
Masa ni dia agak takut lagi.
Mungkin sekarang dah OK.


Ada picture yang menarik lagi


Bersiar di tepi pantai lagi.


Beli jeruk lagi.


Makan di sini lagi.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Dan pekena Sup Hameed lagi.



Noi...
Belanja aku wei!!


Notakaki: Gambar ini diambil ketika mengandungkan Hadief tahun lepas.

8 comments:

JuLia d BuBbLes said...

jOmmmmmm weehhhhhh!!!

datang sini, Sup Hameed on me!! hahaha

p/s: takde gambar aku pon. cettt!!

Nidza said...

Blog aku dah sah ada gmbr aku je.hahaha.

Zampeada said...

penang la ni kan... hehehe...

Nidza said...

zampeada: a'ah. kat penang. salahkan cik bubbles sbb dia telah meracun kami dgn sup hameed dan roti fresh dari kilang.wangi keta dgn bau roti dari penang ke KL

Nidza said...
This comment has been removed by the author.
Nidza said...
This comment has been removed by the author.
Nidza said...
This comment has been removed by the author.
Nidza said...
This comment has been removed by the author.

::Saya nak pergi sini lagi::

Thursday, April 8, 2010


Naik kenderaan awam ini lagi.


Bawa Harris ke sini lagi.
Masa ni dia agak takut lagi.
Mungkin sekarang dah OK.


Ada picture yang menarik lagi


Bersiar di tepi pantai lagi.


Beli jeruk lagi.


Makan di sini lagi.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Dan pekena Sup Hameed lagi.



Noi...
Belanja aku wei!!


Notakaki: Gambar ini diambil ketika mengandungkan Hadief tahun lepas.

8 comments:

JuLia d BuBbLes said...

jOmmmmmm weehhhhhh!!!

datang sini, Sup Hameed on me!! hahaha

p/s: takde gambar aku pon. cettt!!

Nidza said...

Blog aku dah sah ada gmbr aku je.hahaha.

Zampeada said...

penang la ni kan... hehehe...

Nidza said...

zampeada: a'ah. kat penang. salahkan cik bubbles sbb dia telah meracun kami dgn sup hameed dan roti fresh dari kilang.wangi keta dgn bau roti dari penang ke KL

Nidza said...
This comment has been removed by the author.
Nidza said...
This comment has been removed by the author.
Nidza said...
This comment has been removed by the author.
Nidza said...
This comment has been removed by the author.
 

Copyright © FromHtoZ 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.